Muži nejsou na pořadu dne aneb Co napoví záchodové prkénko :-)

23.04.2014 16:02

Už je to tak. Znáte to sami - člověk by moc chtěl něco řešit a vyřešit. 

Je-li "člověk" žena, řeší vztahy; je-li "člověk" muž, neřeší nic - viz rubrika "..pro odvážné.." :-). 

Ale někdy to prostě nejde. V praxi to vypadá tak, že toužím-li například rozklíčovat opakující se vzorec zrcadlený třeba třemi muži (na počtu nezáleží, doplňte dle vlastní situace), skončím plačící vzdorem, který cítím ke své matce... Nebo se stane, že jediný muž toužící navštívit konstelace si poplete hodinu a i když má k dispozici telefon, kterým by mohl situaci objasnit, je jako na potvoru vybitý (ten telefon) :-). 

No, muži zkrátka nejsou na pořadu dne... 

Pánové, promiňte... stále s vámi počítáme...ale Vesmír nás vede k tomu, abychom si poradily samy...(my samy ženy...pro úskalí plynoucí z binárního kódu :-)) ...ne tedy ve všem...trochu jako v tom filmu...Sexmise se jmenoval... tak nezoufejte...víte, jak to dopadlo...kdo neví, Ulozto napoví... :-)

Ale chci být spravedlivá...byla jsem svědkem pokusu o "mužskou skupinu"...po několika dnech jsme s kolegyněmi hovořily o změně plynoucí z tohoto počinu...i nastalo dlouhé ticho... "no", osmělila se nakonec ta nejvšímavější z nás, "když odešli, zůstalo na záchodě zvednutý prkýnko..."

-----------------------

Co dodat? Máte pravdu. Jsem potvora. Mějte se krásně :-)