14.3.2020 - Bachovy esence aneb Síla v rozhodnutí - od 14,30 na festivalu v Týně nad Vltavou

16.02.2020 15:55

 

Vážení přátelé, srdečně vás zvu na opětovné setkání s léčivou schopností Bachových esencí, tentokrát s akcentem na rozhodnutí.

Rozhodnutí.

Velké slovo. Výzva.To musím vyzkoušet. Cíleně. Záměrně. Jo. Od teď se rozhoduju vědomě. Obrovská energie, zodpovědnost až na půdu a vědomí důležitosti, která nemá hranic. Rozhoduji se rozhodovat se! 

To dám!

Překvapivě po měsíci úporné snahy o rozhodování čehokoliv výsledek zero

WTF???!?

Interně mi nezbývá než plaše konstatovat, že cokoliv jsem se snažila rozhodnout, šlo vniveč, vyšumělo, nebo se jinak popsulo. Rozhodování vůlí zkrátka byla úplně slepá ulička. A mimochodem taky pěkná dřina. To už nechci.

Na druhou stranu proběhlo pár situací, v nichž jsem pouze stanovila mantinely a otěže rozhodování nechala na druhých. Nikoliv z liknavosti, nýbrž proto, že jsem měla pocit, že jsou ve svém oboru fachmany a mohu na ně některá svoje rozhodovací dilemata s klidem delegovat. 

Šlo to jako po másle. Snadno, téměř samo, maximálně pár telefonátů.

Takto jsem celý leden střídala oba módy a snažila se vydestilovat pro sebe a potažmo pro vás vhodnou rozhodovací poučku :). 

A tu vám teď na stříbrném podnose předkládám: Rozhoduji se nechat se vést.

Možná vás napadne, jak máte ksakru vědět, komu z těch mnoha lidí, kteří všichni tvrdí, že znají spolehlivou cestu do libovolného edenu, věřit

Je to prosté - SOBĚ.

zkrátka - KDYŽ SE NECHÁM VÉST, NEMŮŽU SE SPLÉST :)

Tak vidíte, ještě ve verších se to napsalo! Já se tady s tím měsíc hmoždím jako debil a pak, když se nechám konečně vést, takováhle nádhera :)

Máte pocit, že vedle vás není nikdo, kým byste se vést nechali? Není to pravda. Vždycky je. Přijďte. Společně ho najdeme. Těším se na vás na svém přednáško-workshopu :)

Carpe diem, Václava 

bližší info o festivalu zde: